Bøger og ghostwriting

Har du en fortælling, som fortjener et bredere publikum eller et særligt format? Sammen med dig gør vi din historie levende og læseværdig som bog eller biografi.

Lad en ghostwriter skrive din bog

Trods spådomme om, at bogen ville blive fortrængt af det digitale samfunds hang til sociale medier, streaming og gaming, er det ikke tilfældet. Danskerne læser meget – og endda meget mere, end de tidligere har gjort. Og en bog er altid et smukt, seriøst og professionelt visitkort. Så har du en historie, der fortjener et særligt format og et seriøst publikum, kan bogen være din platform. Hos NewsRoom hjælper vi dig med at skrive og udgive din bog – uanset om det er skønlitteratur, en selvbiografi, en fagbog, en bog om en institution, en organisation, en forening eller en virksomhed.

 

Ghostwriter eller ghost reader

Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra planlægningsfasen og til den færdige bog. Vi kan lave den nødvendige research, interviews og skrive bogen. Men vi kan også blot hjælpe dig med de dele af processen som, du ikke føler dig sikker på. Vi kan eksempelvis gennemskrive dine egne ord som ghostwriter, eller blot læse bogen og hjælpe dig til at fange de løse ender og forbedre dit slutprodukt ved at stille de rigtige spørgsmål. Prisen afhænger af opgavens omfang, og hvordan du ønsker at få din bog udgivet.

Krøjgaard & Jensby

Når vi ikke er optaget af andre opgaver, skriver vi desuden på vores egne bøger. Romaner gerne med afsæt i historiske begivenheder og med masser af spænding, mystik, fart og kærlighed. Louise har udgivet Kejserens Arving og De Tre Tavler, de to første bøger i trilogien Evighedens Forbandelse, mens Anne tidligere har fået udgivet børnebøger.
Under navnet Krøjgaard & Jensby er vi i 2024 udkommet med to bøger, Jagten på Judaskoden og Som sendt af guderne. Begge kan du læse om herunder.

Har du brug for en professionel ghostwriter, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Du kan ringe til os på: 20 94 64 50 eller sende os en mail: ak@newsroom.dk
Vi glæder os til at høre fra dig!

Køb vores bøger her!

Du kan også købe bøgerne direkte af os ved at sende en mail på ak@newsroom.dk. Desuden finder du bøgerne i landets boghandler fysisk og online, ligesom du kan købe eller streame e-bog og lydbog på Saxo Premium, Mofibo og andre online bog-streamingtjenester.

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller har du en god historie, som fortjener at komme længere ud? Så kontakt os i dag.