Kommunikation og tekstforfatning i Herning og Holstebro

Vi omsætter din virksomheds værdier og budskaber til den gode historie, brandfortælling og nem tilgængelig information.​

Vi gør dine budskaber nemme at forstå

Når man sidder midt i den gode histore, kan det være svært selv at få øje på den. Og når man kender historen lidt for indgående, kan det være svært at trække essensen ud til et kort og præcist budskab, som er nemt for andre at afkode. Hos NewsRoom er en af vores forcer både nysgerrigheden og lysten til at sætte os ind i din historie – og evnen til at formidle den videre.

 

Koncept, kommunikation og tekstforfatning

Sammen med dig finder vi ind til essensen; din virksomheds grundfortælling, værdier eller koncept. Vi gør vinklen skarp og budskabet simpelt – og implementerer det i brugbare og målrettede kommunikationsplaner til både ekstern og intern brug. Vi hjælper dig med at vurdere, hvilke kommunikationskanaler, vi skal bruge.

Brochurer, socialie medier, websites og nyhedsbreve

Der er mange måder, at nå ud til din modtager – og der er stor forskel på hvilken fremgangsmåde, der fungerer bedst. Kommunikationsplanen bliver skabt ud fra modtageren. Vores redskaber inden for tekstforfatning er mange og strækker sig fra brochurer, kundebreve, pressemeddelelser og nyhedsbreve til sociale medier og websites. Og sammen med vores netværk af erfarne samarbejdspartnere inden for alt blandt andet grafisk design, sociale medier, online annoncering, webdesign og fotografi laver vi både en brugbar plan, du kan plukke fra og hjælper dig helt i mål med de enkelte elementer. Er det blot korrekturlæsning, du har behov for, hjælper vi også gerne.

 

Har du brug for hjælp til at formidle dit budskab til din modtager, kan du kontakte os. Du kan ringe til os på: 20 94 64 50 eller sende en mail til: ak@newsroom.dk
Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller har du en god historie, som fortjener at komme længere ud? Så kontakt os i dag.