Journalistik

Vi leverer journalistik i form af artikler og reportager til en række danske trykte og elektroniske medier, organisationer og virksomheder.

Lad os fortælle dine gode historier

Alle elsker den gode historie. Og vi er – når vi selv skal sige det – temmelig gode til at finde, indfange og formidle den gode historie. Uanset indhold og budskab ser vi det som en udfordring hver gang at indleve os i stemningen og finde den rigtige vinkel, der kan bringe historien videre til det rette publikum. Vi er drevet af lyst, nysgerrighed, interesse og passionen for det skrevne ord.

 

Redaktør, journalist og koordinator

Vi leverer journalistik til en række danske trykte og elektroniske medier, hvor vi ofte er med helt fra den redaktionelle planlægningsfase og til det færdige produkt er på gaden. Vi fungerer ofte både som redaktør, journalist og projektkoordinator på udgivelserne, hvor vi også inddrager vores netværk af blandt andet fotografer og grafiske designere, når behovet opstår. Vores erfaring er opbygget gennem mere end 20 års arbejde med journalistik og planlægning af forskellige udgivelser.

Fra livsstil og shopping til kunst og mental sundhed

Vi har prøvet det meste, og ingen opgave er for kompliceret, for stor eller for lille. Vi har leveret journalistik og fungeret som redaktion på udgivelser inden for emner som kunst og kultur, mental sundhed og uddannelse og til blandt andet shoppingaviser, livsstilsmagasiner, fagmagasiner, eventmagasiner, byfortællinger, turistguides og spiseguides. Uanset budskabet, sætter vi en ære i at forstå modtageren og gøre afsenderens budskab både spændende, læseværdigt og tydeligt.

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller har du en god historie, som fortjener at komme længere ud? Så kontakt os i dag.