Magasiner

Vi hjælper med den strategiske udvikling og den praktiske produktion af din virksomheds magasiner – i forhold til indhold, foto, journalistik, redigering og bearbejdning.

Nå ud til den rette modtager

Kundemagasiner er en populær vej til slutbrugeren, der opfatter kundemagasiner som lødig, informativ og underholdende læsning. Kundemagasiner kræver et højt niveau for at stå distancen – og skal krydres med reportager, portrætter og information af neutral karakter. Det lyder måske som en stor mundfuld, men det er det ikke for den, der har erfaringen og netværket.

 

Events, livsstil og loyalitet

Med et kundemagasin kan du komme dybere med dit budskab og komme omkring dine værdier på en helt anden måde. Det svære budskab kan du belyse fra flere sider, og med et magasin er der en chance for, at budskabet bliver gemt og ikke glemt. NewsRoom har blandt andet lavet magasiner der beskriver store events. Magasiner, der understøtter kundeloyalitetsprogrammer. Magasiner, der fortæller mere om hvad en by eller et område har at byde på. Og magasiner, der sætter fokos på alt fra mad, politik, uddannelse og tøj til vin, mental sundhed og livsstil.

Fra strategisk udvikling til færdigt magasin

NewsRoom kan stå for med den strategiske udvikling og den praktiske produktion af dine magasiner – i forhold til indhold, foto, journalistik, redigering, bearbejdning, tryk og distribution. Vores netværk er bredt, og vi inddrager eksperter på hver deres felt, så du under hele processen – fra ide til det færdige magasin – er i gode hænder.

Har du brug for hjælp til at få lavet et magasin, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på: 20 94 64 50 eller sende en mail til: ak@newsroom.dk
Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller har du en god historie, som fortjener at komme længere ud? Så kontakt os i dag.