PR- og medietræning

Vi finder din virksomheds gode historier og giver dem liv i medierne. Budskabet skal ud til de rigtige medier – på det rigtige tidspunkt og i den rigtige form.

Lad os fortælle din historie

Indimellem kan man ikke se skoven for bare træer. Vi besøger ofte virksomheder, som er overraskede over, at nogen skulle interessere sig for deres hverdag. Ofte kan man ikke få øje på den gode historie, fordi man selv er en del af den. Men medd vores erfaring spotter vi nemt de gode historier, og sammen med dig koger vi budskabet ned til en simpel og effektiv fortælling som vi giver liv i en pressemeddelelse.

 

Hvordan fungerer medierne?

Med udgangspunkt i mange års erfaring fra en række forskellige medieplatforme rådgiver vi dig, din virksomhed eller organisation i, hvordan medierne fungerer. Sammen vælger vi de rette historier til de rette medier. NewsRom hjælper dig igennem hele processen med udsendelse og opfølgning. Vi er garanter for, at du får den bedste oplevelse med både skrevne og elektroniske medier.

Ingen kommentarer!

Er du havnet i mediernes søgelys med en uheldig eller dårlig historie, kan vi hjælpe dig med at styre igennem krisen kommunikationsmæssigt. Vi kan ikke fjerne årsagen til historen, men vi kan hjælpe dig med at korrigere eventuelle fejl og misforståelser og styre den interne og eksterne kommunikation, så vi sikrer os, at det korrekte budskab når frem til de rette modtagere.

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller har du en god historie, som fortjener at komme længere ud? Så kontakt os i dag.